WELKOM BIJ ROI ONLINEROI Online is een digitaal platform waarbij werkgevers, managers en werknemers informatie met elkaar uitwisselen. Werkgevers administreren, informeren hun werknemers en creëren voor zichzelf inzicht in de dagelijkse operatie van hun onderneming. Managers organiseren, administreren, registreren en verbeteren. Werknemers krijgen persoonlijke informatie via het Medewerker loket, denk aan de salarisstroken, de jaaropgaven, het aanvragen van vrije dagen en vakanties etc. De omgeving maakt het ook mogelijk om onderling, maar ook met de dienstverleners van ROI Financials te kunnen communiceren. ROI Online is onderdeel van ROI Financials.

Bruto Netto CalculatorOm uw netto salaris te bepalen gaat u naar onze Bruto Netto Calculator

Meer wetenMeer informatie over ROI Financials vindt u op www.roi-financials.nl  of neem contact met ons op: 010 – 218 86 89 of info@roi-online.nl

log in Inloggen

Vul onderstaande gegevens in om in te loggen
Gebruiker
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Heeft u problemen met het inloggen?
Stuur dan een mailtje naar support@staff.nl.

Dienstverlening ROI Financials

Fiscale ondersteuning

Loonbelasting, omzet- belasting, inkomsten- belasting, vennootschaps- belasting. Iedere ondernemer heeft er in meer of mindere mate mee te maken, niemand vindt het leuk maar er is wel belastingwetgeving die u zegt dat u zich daaraan moet houden.

Financiële Administratie

Ondernemers ontkomen er niet aan. Het opzetten en bijhouden van een financiële administratie. De Belasting- dienst stelt er bepaalde eisen aan en geeft u bandbreedtes, waarbinnen geopereerd moet worden. Periodiek vraagt de Belastingdienst u om de btw aangifte te doen.

Salarisadministratie

Het voeren van een correcte salarisadministratie is een complex geheel. U heeft te maken met loonbelasting (wat al een specialisme op zich is), pensioenen en arbeidsrecht.

Personeelsadministratie

Als u personeel heeft, dan moet u daar ook voor zorgen. Naast de sociale verantwoordelijkheid die iedere werkgever volgens ons heeft, verlangt wet en regelgeving van u, dat u een personeelsadministratie bijhoudt.

Starters- en exploitatiebegeleiding

Het starten van een (horeca- of catering) onderneming is niet eenvoudig. Vaak gaan er maanden van voorbereiding aan vooraf. Lees alles over onze starters- en exploitatiebegeleiding.

ROI Financials
Spoorhaven 74 - 80
2651 AV  Berkel en Rodenrijs
010 21 88 689 | info@roi-online.nl